Людей в1дселяють...

Людей відселяють,
Жахливе Буття...
Хати покидають,
Де передчуття?

Ми щастя просили
У Бога віками,
В неспокої жили,
Що сталося з нами...

А ми помилялись,
Та милість чекали,
Хоч мрії збувались,
Багато страждали...

Знов Світ роздратуєм
Новим співчуттям...
Та звично руйнуєм
Незбудований Храм...

Автор Геннадій Сівак.
14 серпня 2005 року.


Рецензии