Mama
te slowo w kazdym jenzyku znaczy to samo
jej milosc grzeje malenstwo jak piecka
jak czensto dzieci muwio "mamo".
Milosc mamy plynie jak rzeka
ona ciongle plynie bo jest wieczna
w dzien i nocy przytula jej renka
a gdy ona muwi jest tak bajeczna.
Nie ma wienkszej milosci na tej ziemi niz milosc mamy
a jak zadko muwimy jej "mamo my ciebie kochamy".
Свидетельство о публикации №108070803837
pozdrawiam,
ewelina
Эве 13.07.2008 20:06 Заявить о нарушении
Габриела Луиз 28.07.2008 20:45 Заявить о нарушении