Youre Driving Me Crazy! Alex Propaganda Swing 2008

(Ряду Молодых Руководителей на Постсоветском Пространстве
С Любовью - Посвящается)

Honey –
You *re Driving Me Crazy!

Я Просто ТащУсь…
От Счастья Смеюсь…

Honey,
My Lovely Daisy!

From Bank of New York!
So Fat, as a Pork!

Money!
My Lovely Daisy!

На Карточку Мне –
За Службу Стране…

Honey,
You*re Driving Me Crazy!

Мы Наедине.
Обсудим Все, что Надо Мне –

For us –
Me And…

Your President!

Who Driving Me Crazy!
Who Loved So Much…
Who Command So Such –

As God
Opinion!

*Примечание

The Music of Mr.Coshatsky Propaganda Swing Jazz Orchestra 2008
For Our Former Soviet Republics

Thanks for Charlie German Propaganda Swing Orhestra 1941
for Music and Approximate Words.


Рецензии