Небесне св тло

Небесне світло
Із твоїх очей
До мене ллється
У саме серденько.

Небесне світло,
Жар душі твоєї,
Знов ллється просто так,
Немов промінчик сонця.

Небесне світло,знов,
Вогнем чарівним,
Із сердця глибини
На волю вольну рветься,

Щоб щастя й радість
Людям знов нести.
Небесне світло душу зігріває
І до життя нас знову повертає.


Рецензии