Picture Me Without You! Alex Propaganda Swing 2008

(Бывшим Республикам СССР Посвящается)

Picture Новый Рынок
Without Foods.

Picture Детский Садик
Without Пупс.

Picture Автострада
Without Cars.

Picture New Эстрада
Without Stars.

Mixture of All Together –
Just a lot of Words –
Говорить Не Стоит…

Всюду Only Wars…

*Примечание

The Music of Mr.Coshatsky Propaganda Swing Jazz Orchestra 2008
For Our Former Soviet Republics

Thanks for Charlie German Propaganda Swing Orhestra 1941
for Music and Approximate Words.


Рецензии