Ludmila
jest patronko Czech bogatych
jej przeznaczenie bardzo fajne
"bondz mila ludziom"choc nie lubi rogatych.
Jest wierna swej tradycji
ma wiencej przyjaciol niz wrogow
lubi byc wszendzie i w audycji
a ile ona obbila proguw.
Ludka to wzorowa curka
lubi w rencach ster mocno trzymac
jest sprytna jak wiewiurka
uwielbia slodko sobie podrzemac.
Ma w sobie sile delikatnosc i radosc wieczno
mieszka duch w niej pienkny i dobry
jej styl to byc waleczno
nie znosi swinstwa i na drodze kobry.
Свидетельство о публикации №108070403162
Tak ladnie i fachowo opisujesz karzdego znaczenie.
Zamien literke w slowie wIerna.
:)
Maria
Мария Синичка 05.07.2008 11:23 Заявить о нарушении
wesolego weekendu.
Габриела Луиз 05.07.2008 13:59 Заявить о нарушении