Misery

Hell. There's jealous hearted hell in me.
It makes me spending my life
In everyday's misery.

Help me! Won't you help me?
I walk on my way with everyday's misery.
Save me! Can't you save me? Make me free.
I'm living my life in everytime's misery.

Tell. You tell me all your lifestory.
Drive away my sorrow
That's coming so constantly.

Help me! Won't you help me?
I walk on my way with everyday's misery.
Save me! Can't you save me? Make me free.
I'm living my life in everytime's misery.

Take me by surprise on sunday afternoon.
Drive my life around too soon.
Having in your pocket
Two tickets to the Moon
Drive my life around.

Help me! Won't you help me?
I walk on my way with everyday's misery.
Save me! Can't you save me? Make me free.
I'm living my life in everytime's misery.


Рецензии