Полотно

Десь в душi, в тайнику воно сховане,
Нiжне, наружу виходить у снi,-
Почуття там було намальоване
I перед мною жило в полотнi.

Це волосся з пiском наче змiшане,
На загорiлих вiд сонця плечах,
Це обличчя, з богинi написане,-
Перед моїми очима, в думках.

Полотно, кимось нам подароване,
Грiє й бентежить мене i в цей час,
Мабуть в це полотно я закоханий,-
Цiми очима дивлюсь я й на вас.


Рецензии