***
І можу образити тебе не зі зла.
Однак, знай - ти - найцінніша для мене людина,
Навіть коли залишаюсь сама.
Я інколи буває ображаюсь,
Хоч знаю, що не любиш ти
Коли я капризую або плачу -
Ти завжди прагнеш мене вберегти.
Я інколи буваю посоромлюсь
Тебе поцілувать серед людей.
Але ж ти знаєш, що коли ми вдома
Міцніше притискаюсь до грудей.
Проте, щоб знав - ніколи не буває,
Щоб ти для мене став ніби чужим
І, навіть, у ві сні я називаю тебе "Своїм"
Свидетельство о публикации №108070100211