Дарую

Подарував би людям крила,
Вiд непогоди захистив би,
Щоб доля їм була щаслива
I їх дiтей нiхто не скривдив.

Подарував би людям сонце,
Своїм теплом зiгрiв би милих,
Вiдкрив би в кращий свiт вiконце,-
Летiть, летiть туди ви смiло.

Подарував би людям мiсяць,
Коротший шлях вказав до вiри,
Яку пiд серцем кожен носить,
Якою всi ми завжди сильнi.

Любов - ця вiра назву носить,
Вона - фундамент цього свiту,
Знедолю, як косою косить,
Щоб не боялись люди жити.

Дарую вам все те, що маю:
Cвою Любов, Надiю й Вiру.
Вам пощастить, бо добре знаю
Свою державу-батькiвщину.


Рецензии