Про Зою Д

ПІСНЯ ПРО ЗОЮ Д.,
НАПИСАНА ВІД ІМЕНІ
СТРАЖДАЮЧИХ КАВАЛЕРІВ

Ти любиш і пальцини і нанаси.
Ти обажаєш реп і хіп–хоп данси.
Крутих ребят і кльовиє манєри,
І по тобі вздихають кавалери:
Піонери... Пенсіонери...

Приспів:
Чарівна і довгонога Зоя!
Ой! Лішила ти мене покоя!
Дуже я страдаю за тобою!
Зоя! Зоя! Ох, Зоя!

Ти просто “Ха!”,
Ти просто “Ха!” в квадраті.
Ти хочеш жити в двохетажній хаті.
Імєть машину й женіха–картінку,
Щоб з ним удвох блєстать на вечоринках.

Приспів.

Я ж кавалер для тебе не придатний:
Немає в мене двохетажной хати,
Немає в мене класної машини,
І тільки раз у год я їм пальцини.
(Якщо хтось принесе).

Я модним не обучений базарам,
Ну ось, хіба що тільки – під гітару.
А я ж тобі і не потрібний даром!
І от цього Душа горить пожаром.
Пожаром...

Приспів:
Чарівна і довгонога Зоя!
Ой! Лішила ти мене покоя!
Дуже я страдаю за тобою!
Зоя! Зоя! Зоя! Зоя! Зоя!
Ах! Зоя!

Кінець листопада 1992 р.
Нові Озеряни

(Виконувалася на щкільному вечорі, присвяченому „8 березня”, а також на конкурсі туристської пісні)


Рецензии