Музика

На мить відчути силу крил,
А далі - все одно – хоч вмерти.
Доводиться терпіти біль,
Яким би він не був нестерпним,
Бо він пронизує наскрізь
Все внутрішнє і все свідоме.
Бо він настільки вартий сліз,
Що ста не вистачить бідонів
Для них. Бо дуже важко з ним,
Але без нього – значно важче.
На мить відчути силу крил
І зрозуміти силу щастя.
Доводиться терпіти біль,
Який тебе катує звуком.
Він всеосяжний. Звідусіль
Він є. Ти не закриєш вуха.
Інакше не відчуєш крил,
Музичної не зробиш ртуті.
Доводиться терпіти біль,
Який і є життям по суті.


Рецензии