Гоне дiд корови

Гоне дiд корови пастись
На зелене пасовище,
Близько пiдiйшла вже старiсть,
Пастуха зiгнула низько.

Вже почав недобачати
I зi слухом є проблеми,
Важко дати всьому ради,-
Що тут зробиш? Всi ми - смертнi.

Дiду, Україна - вiльна,
А Росiя вiддiлилась!-
Прокричала добра жiнка.
Так-так, дiд їй, отелилась.

Шкандибає вiн помалу
За своєю чередою,
Поки сонечко не встало
I ще спить десь за горою.


Рецензии