Горобцi

Горобець, це теж пташина,-
I смiється, i спiває,
Веселиться, як дитина,
Так, як i в людей буває.

Клас середнiй серед птахiв,-
Не бiдує, не жирує,
I достатньо йому злакiв,-
Не багато й потребує.

В горобцiв, як в тiй країнi,-
Є однi, що верховодять,
Iньшi - щоб були всi ситi,-
Злодiї ж добро виносять.

Люди, люди, розум майте,-
Горобцi в життi - основа,
Захворiє клас цей, знайте -
I Держава буде хвора.


Рецензии