Бенимь евимь

1.

Гечер вакыт, гече гюння
Бянь узак сендянь узак
Нашь япэсын сянь карым,
Нашь япер бизимь ушак

Припев:

Носу олмаддан узак
Сань ёзлерсен хепь еви
Чадырым бемь касабам
Чадырда бенимь евимь

2.

Сени ёзлерим хер геджя
Нашь Япэсын сянь орда
Ищитимь хасталандын
Бемь ойнне бюттюмь ичимь

Припев:

Носу олмаддан узак
Сань ёзлерсен хепь еви
Чадырым бемь касабам
Чадырда бенимь евимь

3.

Батю гдесь хызлы евя
Бамь яшшамэрым бырда
Бенимь вар кендимь евимь
Бени беклерь орда карым

Припев:

Носу олмаддан узак
Сань ёзлерсен хепь еви
Чадырым бемь касабам
Чадырда бенимь евимь


Рецензии