Ески дермень

1.
Илдызла янэр, караннык геджя
Дурэр кёщядя, бир Ески дермень
О Дурэр ялныз, даллан боюнда
Саем гюнь онну исыдэ, о гёзяль ердя

Припев:

Дермень, дермень сянь орда ялныз
Сянь дёнерсень гюннюн алтында
Лай-лай-лай-лай нёсь бюнь караннык
Лай-лай-лай-лай нёсу о гёзяль

2.
Чёк вакыт гече, яшамак гече
Саем о ялныз, о ердя Дурэр
Инсанна геле, инсанна гидерь
Саем о ялныз, о ердя Дурэр

3.
Илла геччик, а сянь дурджянь
Калджик Саем бир сень гёзяль адын
Инсанна СА бакчикла, Саем узактан
Те безимь, гёзяль Ески дермень

Припев:

Дермень, дермень сянь орда ялныз
Сянь дёнерсень гюннюн алтында
Лай-лай-лай-лай нёсь бюнь караннык
Лай-лай-лай-лай нёсу о гёзяль


Рецензии