Щастя

ти продовжував...
заповнювати мій простір...
не здійсненними бажаннями...
мріями...
та почуттями...
відчувавши свободу...
я покидала твій світ...
але ти встигав...
зупинити мене...
та обламував мої крила...
і я падала...
так боляче та швидко...
що вже забувала про те...
котру годину...
та який день...
ти поряд...
ми разом...
цього було достатньо...
щоб бути щасливою...


Рецензии