Найважча робота
Прати, шити, варить і т. п.?
Є найважча жіноча робота —
То чекати, чекати тебе.
І молитися тихо до Бога,
Щоб стеріг від спокуси і зла,
Щоб стелилася рівно дорога,
Щоб додому тебе привела.
Раз за все на усіх пересердься,
Переплач, якщо маєш чим,
Аби, тихо сивіючи серцем,
Телефон ублагати «мовчи!».
Не неси мені звістки лихої,
Щоб здригатись при кожнім дзвінку,
Лиш одне мене заспокоїть —
Тихий скрегіт ключа у замку.
То є геть невеликі турботи,
Та не знала я дотепер,
Що найважча жіноча робота
То — чекати, чекати тебе.
Свидетельство о публикации №108062100827
про найважче - найлегшею мовою,
зрозумілою майже усім...
Сподіваюсь, із розумінням!..
Сергій.
Сергей Марчевский 27.09.2009 13:21 Заявить о нарушении
Леся Романчук 27.09.2009 13:27 Заявить о нарушении