Вчителям

Учителі, ви милі й дорогі,
Як сонце, світите ви нам на небосхилі.
Я вам дарую свій маленький вірш,
Бажаю жити в злагоді та мирі.

Учителі, на вас, як на китах,
Тримається держава і наука,
Весь світ знаходиться у вас в руках,
Ви - чемності й навчання запорука.

Та не завжди шануємо ми Вас,
Бувало, що й уроки не вивчали,
Пробачте, якщо можете, ви нас,
За те, що ми ваш спокій забирали.

В цей день бажаємо ми вам
Усмішок, щастя, доброго здоров`я,
Хай нині сонце світить в вашу честь,
Хай буде в вас чудова й світла доля.

Учителі, вклоняюсь нині я
За те що ви навчали нас як жити.
За те, що ви дали путівку нам в життя,

за це я вас не можу не любити.


Рецензии