Sweetheart

TO YOU … MY PRETTY HEART

My pretty heart,
This poetry
Arises from my
Deep heart.

Only for you
I am writing!

Only because of you
I should loose my mind!

Now I am happy,
My dreams come true.

Yours forever,
JOE ANDREW


Рецензии