Украине

Україно, моя ти рідненька,
Ти для мене найкраща в житті.
Для усіх - найдорожча,єдина,
І тебе возвеличують всі.

Тебе славлять великі поети,
Це - Шевченко, Малишко, Франко.
І про тебе складають сонети,
Кращих зроду яких не було.

Тебе славлять в Росії, Канаді,
У Австраліі, Польщі та в США.
Твоя мова - найкраща у світі,
Хто почує - радіє душа.

З усіма прославляю кохану,
Вільну, рідну державу свою.
І віддать тобі хочу я шану,
Показать, як тебе я люблю.

Я люблю твої вільні простори,
І ліси, і сади, і поля,
І Дніпро, і Карпатськії гори,
Бо це рідна та мила земля.

Я люблю твою гарную пісню,
Що луна, як струмок лісовий,
Я люблю ту червону калину
І пташок, що щебечуть на ній.

Україно, моя рідна мати,
Зізнаюсь я в коханні тобі.
Буду вічно тебе я любити,
Бо живу на своій, українській землі.


Рецензии