хочу до тебе...
навіть століття нехай промине -
все ще любитимеш...
навіть кріз товщу самотніх віків
пам’ять росте до сьогоднішніх днів:
так - ти ще любиш!..
мов ті птахи по світах розлетілись,
спомини споминів десь загубились -
плач на півнеба...
важко нарізно... сумую, чекаю,
все ще надіюся, вірю, кохаю!
хочу до тебе...
Свидетельство о публикации №108062003060