Waldemar
a nie kolarza
oznacza "slawny wladzo"
ale czy jo mu dadzo:).
"Waldemar" pochodzi z Germanii
a nie z zadnej Danii
jest sam w sobie silny
ruwniez bywa i pilny.
Z dziecinstwa ma powazne cele
potrafii umiec oh wiele
swo prace bardzo ceni
i nie znosi duzych leni.
Jenzyk u niego zawsze pracuje
plany na przyszlosc buduje
jest srogim krytykiem upartym
zagniewany chodzi z nosem zadartym.
Mimo wszystko jest fajny
potrafi byc duzo dajny
ma dobro Dusze
czasami ja go wzrusze.
Nie jest przeze mnie zaniechany
kochac umie i jest kochany.
Свидетельство о публикации №108061902392
Вы тоже умеете любить - по-настоящему...
С уважением,
Ольга Шульчева-Джарман 03.07.2008 21:40 Заявить о нарушении
Waldemar eta tak zawut moiwo muza:).
S teplom Gabriela
Габриела Луиз 04.07.2008 17:34 Заявить о нарушении
Счастья Вам!
Ольга Шульчева-Джарман 04.07.2008 17:58 Заявить о нарушении