Кохаю або ненавиджу?..
Чи це не одне й те саме?
Головне, що ти відчуваєш:
Але твоє серце порожнє.
Я хочу тебе вбити,
Або притиснути до грудей.
В тобі є щось, що тягне до тебе:
Звичка? Почуття? Таємниця?
І хто з нас в цьому винен?
Яка різниця?!
Ось, що я вирішила:
Ми не побачимось більше!..
13.06.2008 рік
Свидетельство о публикации №108061803662