Передбачення старостi

Злітала молодість осінньо,
а зморшки заносили старість.
Та світла досить, як терпіння.
Ще молока не витер... Хмари

колише той - хто мрії гріє,
хто з хатнім димом йде за очі,
на обрій засилає вїї,
дощем впиваєтся досхочу.

Блукає виразність по колах,
не бути постаті - зеленій,
доріг незнаній й смаку коли,
чужій для декорацій сцени.

Та мружаться роки байдужі,
за вічність - лиш обгортка слави,
їх доста - стати мужнім мужем
і дати серце у заставу.

Та дзеркало марудить світом,
вдає, що усмішку зловило.
Ще молока не витер... Світоч
вагу небес у сріблі вилив.

18 Червня 2008


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.