***
Мене за руку ТИ тримаєш.
І навіть в скруті і в біді
Мене, мій Бог, не полишаєш.
Коли немає більше сил.
І світло гасне... день згаса...
В моїх очах немає сліз..
То тільки вранішня роса.
То лише теплий літній дощ
З солоним присмаком жалю...
Мене за руку ТИ тримай,
Не відпускай, ТЕБЕ молю!
Нехай в душі холоне страх,
Тремтить надія... Знаю я :
Коли немає більше сил,
Мене веде рука ТВОЯ!!!
Свидетельство о публикации №108061802504
Татьяна Кайзер 16.07.2008 17:35 Заявить о нарушении