Dusza

Dlaczego jestem wlasnie tako jaka jestem
Zbadac mnie sie nie da zadnym testem
Co za dusze dales mi Panie
Jakie mam wykonac zadanie
Czemu wszystko co nie Twoje rani mnie
Dlaczego nie potrafie powiedziec Tobie nie
Zawsze mam sile wtedy nawet kiedy jej nie mam
Wiem ze nic nie posiadam a mowie dam wam
Najlzej i najtrudniej kochac Ciebie
Tak chce byc szczensliwa tu i w niebie
Jestem tak slaba i silna jednoczesnie
Czuje czensto to co jeszcze za wczesnie
Szczenscie i bol byc taka jaka jestem
Tego sie nie da opisac ani slowem ani gestem
Nie wiem i nie potrafie dokonac tego czego chcesz
Przeciez dobrze Sam wiesz
Nic nie wiem i nie rozumiem
A tym bardziej nie umiem
Ale mi wszystko jedno
Bo to Ty wszystkim rzondzisz, wszystko potrafisz i lonczysz w jedno.


Рецензии
мне очень стыдно, что не могу ответить достойным визитом..
я совершенно не понимаю что написано..))простите, ради Бога!
название я прочла, как "душа", дальше ... а дальше я не смогла (((
да и название вряд ли верно.. простите ещё раз!
уверенна Вы пишете замечательно!

Хруст Языка   18.06.2008 15:21     Заявить о нарушении