Smutek
Nie, jest jedynie menczoncy
Boli jednak wtedy, gdy dlugo trwa
Oraz gdy czensto sie powtarza, nami gra
Jego czenstosc budzi zwontpienie w lepsze
Moze jednak czyni zycie jak ocean glembsze
Smutek budzi strach przed samotnoscio
Chce sycic sie radoscio
Jednak czyni nas podobnych do Chrystusa
Ktury tez nosil w sobie tego wirusa
I uczyl jak z nim walczyc
By moc w Duszy tanczyc
Czujemy sie jakbysmy byli na pustyni
I wtedy chcemy byc w swiontyni
Bog na nas czeka
To jest Jego Menka.
Свидетельство о публикации №108061802038