Burn!

Burn, burn, burn my heart!
We'll have mega-party tonight!..

Жги, жги, жги моё сердце!
Мы будем вместе! Да, будем вместе!

Your brown eyes are so deep...
I have no silence just to keep...

Вихрь звездных поцелуев,
Сладких вздохов аромат...
На танцполе мы танцуем,
В нашем мире нет преград!

You and me. Tonight. Вдвоем.
Silence. Kisses. I don't know...
Мы танцуем в полумраке
Oh, maybe I am so lucky?!

Где-то здесь, недалеко
Море волнами танцует.
I know something you don't know
Something for you curios!

Sunset is so romantic,
We are dancing now in darkness.
Ohhh, you are so hot, I know...
But I'm not your actress.


Yeah I love you,
Yeah. That's true.
Yeah. So come here
I'll show you

All this kisses
All this tears.
All my love
Tonight. In dances.


Рецензии
Класс! Просто больше нет слов))) Растёшь, Леночек!

Леночка Азарова   22.06.2008 14:35     Заявить о нарушении
А ты как думала?;)

Алена Фейр   23.06.2008 13:32   Заявить о нарушении