Гра в кольори
де зробити кольорові
та ще й, щоб не ображались,
революції фруктові.
Є садівники бананів,
є ще запальні грузини,
є «свої» пани і пані,
й «незалежна» Україна. ..
Треба тільки наробити
кілька тон ГРОШЕЙ зелених.
Вже навчили ЇХ любити
там і тут людців скажених.
Ці готові «демократи»
за портрети президентів
будуть голосно брехати
краще будь аких агентів.
А якщо їм нагадати
про національну гідність –
тут ховайся батько й мати ! –
розпочнеться гра в суспільність.
Повилазять на майдани,
до трибун – стільців свободи,
і в шарфи, немов кайдани,
закують свої народи.
Будуть звати за собою,
та в сполучення із НАТО,
а сім`ю слов`ян – ганьбою,
бо ж вони євро-фанати.
А народи? Що народи?
Хто збирався їх питати?
Хто відмовиться від згоди,
буде схований за грати.
Приклади? Гуантанамо,
де зі всього світу бранці.
Від Кореї, та В`єтнаму
до Іраку. Ще афганці.
Є невичерпні запаси
бомб, ракет, важкої зброї –
нагадати, час від часу,
ще Останні є герої!
Це вони всім «допоможуть»
стрибати в скаженім танці.
Ще й сім`ю країн примножать,
як у Косово, албанців.
Так із шарфиків чудових,
як до них грошей додати,
зроблять прапор кольоровий,
ще й чужу розділять хату.
Свидетельство о публикации №108061603949
С уважением:)
Светлана Мулюкова 20.11.2008 01:00 Заявить о нарушении