З ранку...

З ранку до ночі, з ночі до ранку,

також у вісні і на світанку,

гадаю ти повинна знати
 
нема людини краще

яку завжди бажаєшь обнімати,

у любі очі зазирати

пристрастно і палко цілувати.


Рецензии