Верлiбр

Коли зі мною трапиться депресія
я стану привидом
який нікого не бачить
але якого
БАЧАТЬ
УСІ

Коли зі мною трапиться істеріка
я стану качкою
яка лежить на спині
і метеляє лапками
у спробі злетіти

Коли зі мною трапишся ти
я стану струмком
дзвінким і яскравим
але занадто холодним

Коли зі мною трапиться Бог
я стану писати верлібри


12.06.08


Рецензии