Пiдлiткова депресiя

Це система зв'язку,
Це система зірок,
Третій день, п'ятий кут,
Непродуманий крок,

Неуважний водій,
Недозріле вино,
Я іду по воді,
Я спускаюсь на дно.

Це не боляче, ні,
Так святим не стають,
Та на самому дні
Я неначе в раю.

Не чіпайте лише,
Не пишіть протокол,
Це звичайне кліше,
Це банальний прокол,

Це так смішно, що геть
Надірвався живіт.
Я спускаюсь на смерть,
Передати привіт?


11.06.08


Рецензии