Чороттъ. 41

 Й ВОПШЕ!!
       Я СЛИШКМ ЗАНЯТЙ!
       В МЭЄНЭЄ НЕМА В ЕСЬТЬ ЧАSSУ НАВИТЬ В SЕКУНДИ
       ЩОБ ПОРОХХ ВЫБРАТЫ ХОТЯ Б НА МЕДЬ,
       НЭЄ ТО ЩОБ ТАМ НА ЗЛОТО ЧЫ НА СЭЄРБРО.
       
       ТАК ШО МЕНИ НЕМАЕ У ЧИМ ТЕБЕ ПРЫЙНЯТЫ ЩОБ ВЫСЛУХХТЫ.
       Я ЩЕ БЭЄЗ ДОМНЙ!
       
       ОЙ! ТА ЧО ЦЕ Я ОПРАВД"ЮСЬ?!
       КЩО ТЫ ТАКЕ ВОГОБОЩЕ ЩОБЫ НА ОСЙЯ (митральный клапан серца)
       ТАК ВЭЄРЭЄЩАТЫ?!!
       ТЫ ЩЕ ЩЭЄНЯЧЕ ЩОБ МIТРУ ЙКОСЬ ОБЗЫВАТЫ!!
       
       VНОО Ж УСЁ ЦЕ ЧЮЙЕ, ТА ТИЛЬКЫ НЭЄ В VУССI, А V NOSSI.
       Й КОНЕЧЬНО ЖЕ ГОНО ВОТЕ ЩО ЧЮЙЕ В СВОЕЙ ЛАД"Я" (манере) ИНТЭЄРПРЕТЫР"Е.
       И ПОЛУЧАЕТЬСЯ ТАКЕ:
       
       ГНМ (проблемы ВОНО) В ВСИМ ВЫНУВАТЭЄ.
       ГОНО ЙКЕСЬ РОЗЧЭЄПИРЕНЕ!
       БО ДЮМАЕ ЩО ЕГО ОЙХМЫ (реакции на проблемы) ЦЭЄ МНИ ПАДАРКЫ.
       ТЫКЕ НАИВНЭЄ!
       Я ЙМУ КАЖУ:
       
       ЗЧЭЄПИР СЕБЕ ХОЧ ТРОШКЫ.
       Я ВЖЭЄ ЗАВ"ЯЗЛ"ЛО У ЦЫХХ НЕГАЦЬЙЯХ!
       ДАЙ МЕНИ ВIДДЫХ!
       ТЫ Ж В МЕНЕ НЭЄ ОДНЭЄ!
       VАС АЖ П!ЯТЬНАДЦЯТЬ!
       Й Я VCIХ МУШУ ВМIЩАТЫ.
       НЭЄ ЛЫШ ТЕБЕ!
       НО ТЫ СЕБЕ ТАК РОЗЧЭЄПИРЫЛО АК БУДТО МОЕ МIСЦЕ ЛЫШЕ ДЛЯ ТЕБЕ!
       МАЙ СОВЬСЬТЬ! ПАДУМАЙ И ПРО ДРУГГХХ!
       
       ГОНО Ж НА ЦЭЄ ЗРАЗУ У ССЛЬЁЗЫ.
       И ЩОСЬ ЛЕПЕЧЕ. ЗОУСИМ НЭЄ ПОНЯТНЭЄ.
       НО ИСКРЕННО.
       НУ, ДУМАЮ, ОПРАВД"ЕТЬСЯ. ЗНАЧЫТЬ ДОЙШЛО.
       ЗНАЧЫТЬ ГНО ПОНЯVЛО ЩО НЭЄ ПРАВО.
       Й ВСПОКОЮЮСЬ.
       
       ННО. ОЦЭЄ ГНМно ЩЭЄ БИЛЬШ СЬБЭЄ РОЗЧЭЄПИРЬЕ!
       
       ОИ! НУ Я ОП"ЯТЬ ЁГО РУГАЮ.
       ГОНО ЩЭЄ ДУЖЧЕ ПЛАЧЭЄ.
       И ЩЭЄ СЕБЕ ДОРОЗЩЭЄПИРЮЕ.
       
       Я ЗНОВ ЁГО РУГАЮ.
       НУ И Т.Д.
       
       В КАНЦЕ КАНЦОВ Я ВЖЭЄ КУМЕКАЮ
       ЩО ГНО МЕНЯ НЕ АДЕКВАТНО ВВАСПРЫНIМАЙВ"Е.
       
       Й ШО В ТПЕР ПОРОБЫШ?!
       ПРЫХОДЫТЬСЯ МЭЄНI У ТПЕР ЛЫШ З ОЙХМЫ РОЗБЫРАТЫСЬ.
       
       ТАК ШО ТЫ ВЫБАЧ, НО МНИ В ТПЕР НЭЄ ДО ТЕБЕ.
       ВОТ ЗGЕЛАЮ ЕЩЁ ЙДНЭЄ ЗАУВТРА Й УVСКРЕЧЮ У НИМ З ТОБОЮ.
       Й ПАГВРИМ БЭЄЗ РАССТОЯНИV.
       
       БО ЦI ТКИ НАГГЛИ.
       УСЁ ПЭЄРЭЄИНАКШУЮТЬ.
       БО ОНЫ ВИДЕТЕ-ЛИ ЗА НАС ВЗРОСЛИШИ.
       
       НУ И ТАК ШО!
       ЦЭЄ ЖЭЄ НЭЄ ЗНАЧЫТЬ ЩО ИМ ПОЗВОЛЭЄНО НАД НАМЫ ИЗGЁВАТЫСЬ!
       
       А МОЖЭЄ Й ЗНАЧЫТЬ!
       В УСЬЯКОМ СЛУКЧ"Е НАДА НАВЧЫТЫСЬ БЭЄЗ НЫХХ ОББХОДЫТСЬ.
       ТАК ЩО ЩЭЄ ТРОШКЫ ПОТЭЄРПЫ.
       
       Й VНОО НА ЦЭЄ СБИ ДЮМАЕ:
       
       ДА.. Я НЭЄ ПРАВО. АЖ СТЫДНО!
       Я ТАК ЙГО ОБ"ИЗВАВЛО, А ГНО ДАЖЕ В АТВЕТ В МЕНЕ НЫ РАЗ НЭЄ ПЛЮНЛО.
       ТАКЕ КЛИТУРНЭЄ!
       ЗНАЧЫТЬ ВЗРОСЛИШЭЄ.
       
       См. Чороттъ. 42.
       


Рецензии