Молитва

в храме..28.авг.2005

Спаси Господи люди твоя
и пришед во храм
о грехах молю
что сотворих во темнех сия
сердцем чувством во гресе люблю...
и сподобиши донести свой крест
в ночи сердцем света вижу'
тайных дел поет благовест
я тебе обязан жизнью свою...


Рецензии