Be mine!

I wanna say to you: `Be mine`…
I wanna get a lot of caress.
In times of parting I am pine,
When we’re together I’m embarrassed.

This is my heart. You may take it.
But just be careful, it’s frail!
Be mine! You know, I really need
Return my dreams from timid veil…

8.06.08


Рецензии