Ми зможемо
Тебе десь зустріла,
Не хоче з дороги зійти,
Натягуй вітрила,
Знайди свої крила -
Ми зможемо перемогти.
Дай всім зрозуміти,
Що нас не спинити,
Дійдем до своєї мети.
Не треба тремтіти,
Ми будемо жити,
Ми зможемо перемогти.
Ми разом з тобою
Знайдем свою долю,
Дійдем до кінця - я і ти.
Без страху до болю,
Готові до бою
Ми зможемо перемогти.
І я відчуваю -
Далеко до раю,
Трещать від напруги хребти.
Себе не спиняю,
Бо я точно знаю
Ми зможемо перемогти.
Немає вже змоги
Йти без допомоги,
Ти зможеш мені помогти.
І все ж після цього
Не звернем з дороги
Ми зможемо перемогти.
Ми все ж переможем
Й відкриються, схоже,
Нам нові і нові світи.
Ми зможем, ми зможем,
Ми зможем, ми зможем
Ми зможемо перемогти.
Свидетельство о публикации №108060903016
P.S.
радий, що ти виклав свої вірші. вже думав, що не дочекаюсь:)
Виталий Корсун 24.06.2008 14:37 Заявить о нарушении