З рка

Я зберу свої думки,
Я зберу свої всі мрії,
Що збирав всі ці роки,
І в руках своїх зігрію.

Я додам туди добра,
Щастя, радості, любові,
Все приємне, що я знав,
Залишу в своїх долонях.

Я додам туди вогню,
Я додам самого себе,
Я створю нову зорю
Й залишу її на небі.

І яскраво хай горить
Зірка ніч на небосхилі,
А під вечір полетить
В океану бурні хвилі.

Хтось побачить в небі слід,
Загадає хтось бажання,
І закінчиться політ
Зірки перший і останній.

І бажання те просте
Буде гарне і приємне.
Хай здійсниться в когось все!
Те, що не здійснилось в мене...


Рецензии