Початок зими

Стелиться краплинками вологи
Білий сніг, торкаючись асфальту.
Сіре тісто місять мокрі ноги
Перехожих.

У багнюці плещеться тролейбус,
Щедро дрипається
Брудним мертвим снігом,
Поглинає громадян в свою утробу...

А я пішки йду.
Я виріс у селі...

29 листопада 1994 р.
Київ


Рецензии