Не треба!

Мені не треба ні червоних,
Ні чорних, ні жовто-блакитних!
Не треба ваших забобонів –
Я хочу жити і любити.

Я хочу бачить чисте небо,
Радіти сонечку і квітам.
А ваших партій теж не треба –
Вони брехливі й безотвітні.

Не дав нам щастя мудрий Ленін,
Не принесе й Степан Бандера...
Я сам собі і вождь і геній,
І Лаффаєт із Робесп’єром.

Я сам собі створив державу,
Я сам собі народ і влада.
Любов – єдине діло праве!
Що від Душі іде – то правда!

Весна прийшла і дні чудові.
Зустріну перший дощ в обійми.
Доволі сліз. Доволі крові.
Дай Бог, Любові Україні!

Березень 1991 р.
Забілоччя


Рецензии