Повернення додому

Коли приїжджаю
На зустріч з Дитинством,
Вітаюсь до лип,
Б’ю поклін шанобливий.
Коли приїжджаю –
Під серцем щось тисне...
Це спомин про Час,
Коли був я щасливим.

Це згадка про Юність,
Терпку і натхненну,
Про Школу і Вересень,
Жовтий від листу.
Про хату стареньку,
Про рідну Бабусю...
Моє Забілоччя,
Ти – зустріч з Дитинством.

Життя прокладає
Далекі дороги
І Доля веде
За наміченим шляхом...
Все далі і далі
Від рідних порогів.
Та, пам’ять Дитинства
Не гасне.
Не згасне!

26 серпня 1995 р.
Київ


Рецензии