Без Тебе

Без Тебе ночую.
Тихо і самотньо.
І палити можу
Прямо у кімнаті.
Без Тебе...
Сумую.
І в холодну постіль,
Не зігріту Сонцем,
Мушу я лягати.

Почитаю книжку,
Подивлюсь газети –
Тілу, наче, вільно,
А на серці – туга.
Крає нерви тиша.
Я до Тебе хочу!
Тільки лиш до Тебе...
Я не хочу другу.

10 січня 1995 р.
Київ


Рецензии