Що буде...

1.
Що там буде?
Не знаю…
Все що буде – від Бога.
Ворожити не хочу
і гадати не хочу.
І у ріднім краю,
і у дальній дорозі
тільки Твоє ім’я
мені вітри шепочуть.

Я повірю вітрам,
як Коханню повірив.
Я Тебе не віддам
ні багатшим,
ні кращим…
Що там буде?
Печаль?
Гіркі сльози?
Зневіра?..
Я Тебе не віддам
нікому
і нізащо!

2.
Що там буде?
Всього…
А ми будемо вдвох
лиш,
якщо збережем
ніжну пам’ять у серці…
І дітей чарівних
подарує нам Бог,
щоб продовжили нас
і Любов цю
в Безсмертя!..

17 вересня 2001 р.
Київ


Рецензии