Прийду

В вечірній тиші Твоєї кімнати
хай голос мій тихенько пролунає,
і розповість, як без Тебе страждаю
за цими, за невидимими, гратами.

В передсонливій темряві порожній
прийду до Тебе думкою, приречений…
Перецілую губи, руки, плечі,
і те перецілую, що не можна…

6 – 28 серпня 2001 р.
Забілоччя – Київ


Рецензии