Несбывшееся

Я бачила сьогодні тебе
Вперше за весь цей час.
Просто проходила повз,
Але упізнала не зразу.

Суворі зелені очі
Не голене м’яте лице
Ти був моєю мрією
Та я ледь згадала про це.

Приспів
Снігом занесло почуття,
Але вони не зникали
І лише тепер
Я вже готова прощатись

Ти посміхався мені
І слухав уважно, що скажу.
Щиро так радів
Мене це доводить до сказу

Суворі зелені очі
Не голене м’яте лице
Закохана була в твій образ
Мені соромно зараз за це

Приспів
Снігом занесло почуття,
Але вони не зникали
І лише тепер
Я вже готова прощатись

Я бачила сьогодні тебе
Ти був мені зовсім чужим
І на серці стало легше
Спасибі, що ніколи не був моїм

Приспів
Снігом занесло почуття,
Але вони не зникали
І лише тепер
Я вже готова прощатись


Рецензии