Расстояние

Моя осінь за вікном оросила все сльозами
Я сьогодні немов чужа -
Стільки миль лежить між нами.
Ніби й сили є у тілі,
Але так важко із землі піднятись.
Мені б крила, білі крила
Щоб до тебе взяти й зірватись.
Мені б грози у дорогу -
Бо не боюсь збитися чи промокнути.
Мені лише б долетіти до твого порога
Й зігрітися біля тебе або без тебе здохнути


Рецензии