Чороттъ. 33

       ЧО ЦЕ, МОЛ, ВОЦЕЙ ОТ ГОЛОД ВЖЕ НЫМ КАМАНДУЕТЬ?!
       
       ОНО У Е ЩЕ НЄ ПРЫЕДНАНЕ!
       
       ОНО ШЕЧЕ И НЕ РИШЫЛО В ЙКИМ ЙЭЄ ЙМУ БЫТЬ'БДЭЄ.
       
       ЙМУ ГОДЫНАКОВО ВОПШЕ Й ЦЕ Е Й ЦЕ Е. (см. в оригинале)
       
       ОНО НЕ БАЧЫТЬ РАЗНЫЦИ В ЦЫХ ЙЭЄ.
       
       ТАК ШО ОНО ЩЕ СУВЕРЕННЕЕ.
       И ХАЙ УСЯКИ СТРАSSКНИ В НИМ НЕ РАЗПОРЯЖАЮТЬСЯ.
       
       НУ Й ВОТ. ЙКЫМ БЫ ЦЕ О (см. оригинал) ЗРОБЫТЫ??
       
       ЬОМУ КИКСТАТИ ВИСЬЁ РЬВНО ЙКЫМ БЫТЬ ДЛЯ КЩОГОСЬ.
       ЛЫШЕ БЫ СЬБ БЛО СПРЯТАНЕ ВИД Е.
       
       ДУМЙ ЖЕ, ГОЛОД!
       
       Й НАВДУМВ.
       Й ЦЬМУ О ЦЕ О (см. оригинал) ЩЕ БИЛЬШ СПОНДРАВЛЬСЬ
       ЧЫМ ТЕ СЕБЕ З ЙКЫМ ВНО БЛО В'ПРЕЖДЬ'Е.
       
       И СТАЛО ВНО ТАКЕ: .... . А БЛО ТАКЕ: .... . (см. оригинал)
       
       РИЗНЫЦЯ В'ТПЕР МИЖ НЫМЫ ОЙЬОЙГРАМАДН'Я.
       БО В ЦИМ О (см. оригинал) В ПРОСТРАНСТВЕ Е ПРОСЬТР.
       А В ЦИМ О (см. оригинал) ЦЬОГО НЕМАЕ.
       
       БО ДАЖЕ АКЩО ВН У НИМ ЗАСВТЫТЬСЬСЯ
       ТО ЗАРАЗУ ЖЕ И GАSCНЕ.
       
       БО. ПРОСЬТРУ ЧТОБ НЕ ЗАGАСНТЬ
       НАДО СМАТРЕТЬСА В ДДЗЬЫРЬКЛО (типа: в зеркало).
       
       А ЯК ГОНО В ТКИМ О ЗАПЫЛЬЛЫТЬСЯ?!
       
       ПЫЛЬ'ЛИ В ПРОСТРАНСТВИ З ЦЫМ О ПРОСТО ЗДУВАЙТЬСЯ САМА ВИД СЕБЕ.
       БО З ВИХЬРЬРЭЄМ ЗУВСТРИЧЯЕТЬСЯ.
       
       И АХХ! ФЛИРТ ПОЧЫНАЕТЬСЯ.
       И ВСЁ. ВАНА НЫМ УВЛЕКАЕТЬСЯ.
       ПРЫТИМ, НАСТОЛЬКО!!!! ЩО СЬБЕ СВОЕ ТЕРЯЕ.
       ПРЫТОМ. БЕЗПОВОРОТНО.
       СЕБЕ Ж У НЬЙЬОМУ РОЗТВОРЯЕ.
       ПРЫТОМУ. БЕЗ ГОСТАТКА.
       
       ВОТ ТКА ЛЬЮБОУ!!!!!
       
       ДДА. ВСЕ ЗА НЫХ РАДИ.
       
       ННО. ПЫЛЬ'ЛИ ПОТРИБНА Й НАМ.
       ПРЫТОМ, САМА ПО СОБИ.
       
       БЕЗ НЕИ У ПРОСЬТРИ НЕМА ГОБЙОМУ (объёма).
       
       А БЕЗ ГОБЙОМУ ДДЗЬЫРЬКЛО В НЕ НАГЫНАЕТЬСЯ, А НЄ У ДА.
       
       У НЕ Ж НЄ НАДА ВПУСКАТЫ ПЫЛЬ'ЛИ В ГЛЫЗА ЩОБЫ SIЯЙ'В'ТЫ.
       У ДА ЖЕ НАДА.
       
       А ПРОСЬТР В Е З ДА.
       
       ТОМУ. ЕМУ НУЖНА ПЫЛЬ'ЛИ В ГЛЫЗА ИЗ ДДЗЬЫРЬКЛОЛА
       ЙКЕ ЗАПЫЛЬЛЫЛЯЕТЬСЯ
       А НЕ ЛЫШ ПРАВЕ ЗЫ ЛИВМ ОБ'ЭЄДНУЭЄ'У'Е.
       
       ВОТ ТАК.
       ЧОМУ ЖЕ ГОЛОД З ЦЫМ О НАМУЧВСЯ!
       
       ОЙ! БО ВН ВЫТРАТЫВ ГЭНЭРЭГЭЙИ ЗАНАДТО БИЛЬШЕ ЧЫМ МАВ ИЗ НЕИ СЫЛ.
       
       ТРЕБА Ж БУЛО ЕГО ЗНАЧЛА РОЗГНУТЫ.
       ПТИМ РОЗТЕGНУТЫ.
       ПОТИМ ЗКРУТЫТЫ У ДОЩ"КК.
       У ТОРI РОЗКРУТЫТЫ.
       
       См. Чороттъ. 34.
       


Рецензии