Спогад

Чи можна забути:
       як земля дихала свіжістью після дощу?
Як мокре поле
дивувалося небу очима синіх волошок?
Чи можно забути,
       як солодко пахне смерека весною,
       дурманячи голівки бджілкам?!
Як сонце заливає медом засмолені стріхи,
І липнуть ластівки до цєї солодкої патоки?!

Чи можна забути те, що закарбоване у пам’яті
       рухом,
       поглядом,
       серцем?!


Рецензии