безсмертя

Пам’ятаєш, колись, під міфічнім небом
Ми збирали золоті яблука,
Що погрожували нам війною.

Ми гуляли між закоханих в себе дерев,
Що грали на арфах гілок.
 Пам’ятаєш колискові?
Ті, що після них не прокидаються?

Пам’ятаєш, як сіре каміння
Вигравало на сонці кольорами
       святкових метеликів?
А річка, знімала з грудей
       дорогоцінну пектораль,
Що тепер лише голлограма у музеї?!

Пам’ять и досі дихає вічністю...


Рецензии