Очi

Зірки сьогодні так палають,
Щоб нагадати мені очі,
Блискучі, хитрі і охочі
Ділити разом все життя.

Нестерпний вітер вже шепоче,
Про пристрасні і довгі ночі,
Коли великі, дивні очі
Говорять більше за уста.

Пташки співають без упину,
Щоб повернути ранок в Сочі,
І знов поринути у ночі,
Котрі мені ти дарував.


Рецензии